Отстъпки

Начало » Услуги » Промоция за нови бизнес клиенти на Спиди Нет


Промоция за нови бизнес клиенти на Спиди Нет

БЪДЕТЕ ТЕХНОЛОГИЧНО ЗНАЧИМИ!

Станете бизнес клиент на услугата Оптичен интернет на Спиди нет и получете безплатно номер за фиксирана телефонна услуга и/или USB устройство за високоскоростен мобилен интернет с неограничен трафик на MAX Telecom.

Предложението важи за нови* клиенти на Спиди нет при следните условия:

При активиране на услугата LAN Интернет за Бизнес клиент на тарифа 50 лв. клиентът заплаща 44 лв. месечно и получава ПОДАРЪК Номер за фиксирана телефонна услуга и съпътстващо устройство (АТА).

При активиране на услугата Оптичен интернет за Бизнес клиент с гарантирани скорости на тарифа 100 лв. клиентът заплаща 88 лв. месечно и получава ПОДАРЪК 2 номера за фиксирана телефонна услуга и 2 броя съпътстващи устройства (АТА).

При активиране на услугата Оптичен интернет за Бизнес клиент с гарантирани скорости на тарифа 168 лв. клиентът получава ПОДАРЪК 1 номер за фиксирана телефонна услуга и съпътстващо устройство (АТА) с включени 300 безплатни минути към България и ЕС стационарни телефони + безплатни разговори в мрежата на Спиди нет. Освен това клиентът получава подарък USB устройство за високоскоростен мобилен интернет с неограничен трафик!

След изговаряне на безплатните минути, киентът се таксува по тарифите за телефонни разговори на Транс Телеком.

* Нов клиент е клиент, на адреса на който от 6 месеца не е ползвана услугата интернет от Спиди нет и няма стари задължения.

http://speedy-net.bg/index.php/office/104#promo_start

11-02-2010 10:58 #36
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif