Отстъпки

Начало » Отстъпки в онлайн магазини » Радиатори, конвектори и отоплителни печки на TESY с 5%


Радиатори, конвектори и отоплителни печки на TESY с 5%

Радиатори, конвектори и отоплителни печки на TESY с 5% отстъпка до 31.03.2010!

От 28.01.2010г. страртира промоция на отоплителни уреди TESY. Срещу регистрация в Electron.bg, Вие можете да закупите с 5% намаление от цената продукт за отопление TESY.

В Electron.bg могат да бъдат поръчани онлайн 36 модела отоплителни уреди на TESY. Асортимента включва вентилаторни печки, масленни радиатори, конвектори, както и печки с кварцово нагряване за баня. Продуктите се отличават с компактен дизайн, надеждна конструкция, отлична пригодност и лесна експлоатация. Продуктите на TESY се проектират и произвеждат по стандартите за качество ISO 9001/ 2000. Компанията е на 1-во място сред производителите на електрически маслени радиатори в Европа. Продуктите на TESY се продават в над 50 държави на 5 континента - Европа, Азия, Африка, Австралия и Южна Америка, включително и в Япония.

Electron.bg доставя отоплителните уреди TESY безплатно за цялата страна при срокове от 1 до 4 работни дни(в зависимост от адреса). При покупка потребителите са защитени с уникалната Гаранция и 24 месечна гаранция от производителя.

http://www.electron.bg/single_news.php?idz=267

12-02-2010 07:05 #37
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif