Отстъпки

Начало » Отстъпки в реални магазини » Отстъпки по повод откриването на H&M в The Mall


Отстъпки по повод откриването на H&M в The Mall

Световната модна компания H&M, Hennes&Mauritz, отваря вратите на първия си магазин в България на 10 март в 11:00ч. в THE MALL на бул. „Цариградско шосе”. В магазина българските клиенти ще открият мода и качество на най-добри цени.

„Щастливи сме, че скоро ще посрещнем първите си клиенти в дългоочаквания магазин на H&M в София, който предлага разнообразие за цялото семейство. Нямаме търпение да им предложим стилни решения, с които да изразят своя личен стил и отношение към модата”, сподели Ралф Вайн, регионален мениджър на H&M за България.

Вдъхновена от стила на 60-те, пролетната дамска колекция на H&M представя модерен микс между съвременна кройка и романтична женственост. Така дамите ще имат възможност да изразят индивидуалността си. Освежената класика е и тайната на безупречния мъжки стил за сезона. Този сезон H&M разшири своята продуктова гама, за да осигури основните артикули за всеки мъжки гардероб.

На 10 март H&M ще отпразнува откриването на първия си магазин в най-големия мол в България - THE MALL, като подари на първите петима пред магазина карти-ваучери, всеки от които на стойност 200 лв., а на следващите 300 - по 20 лв. Празничното предложение за деня ще включва подбрани дрехи от пролетната колекция на повече от специални цени.

Магазинът на H&M ще предлага качествени модни продукти за жени, мъже и деца, включвайки пълната гама от колекциите H&M Underwear, Accessories, Divided, HM+ и линията за бременни жени Mama. Простиращият се на 2400 кв.м. магазин ще бъде на две нива и ще работи за клиенти от понеделник до неделя от 10 до 22ч.

26-02-2012 09:28 #1614
[] [редакция]

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif